Feestelijk slotweekend HC Cranendonck

MAARHEEZE – Afgelopen weekend was het slotweekend van de hockeyvoorjaarscompetitie. Traditioneel sluit hockeyclub Cranendonck het seizoen af met het HCC Einde Competitie Event.

En dit jaar was het een zeer feestelijke afsluiting. De club telde op zaterdagavond al liefst zes kampioenen en op zondag kwam er nog één kampioensteam bij. Heren Veteranen wonnen de laatste uitwedstrijd bij Peel en Maas met 1-4 en verdienden zo de titel én promotie naar de derde klasse.

Maar niet alleen aandacht voor de kampioenen. Ook was er de sponsormarkt, werden de laatste wedstrijden gespeeld, was er aandacht voor de vrijwilligers en bouwden de leden en vrijwilligers ’s avonds een gezellig feest.

De platte kar werd dit weekend goed ingezet. Zaterdagmiddag maakten meisjes C2 de eerste ereronde door het dorp, ’s avonds gevolgd door meisjes A1. Zondag was het de beurt aan het Heren Veteranen team. En naast de platte kar, natuurlijk ook voor elk team een beker.

Ook werden tijdens het HCC-ECE de kampioenen van de najaarscompetitie én het zaalseizoen gehuldigd. Het avondcompetitieteam werd kampioen in de najaarscompetitie. Een mooie bekroning op het initiatief dat Sandra Bernart nam om deze competitie enkele jaren geleden in samenwerking met de KNHB te starten.

Het combinatieteam meisjes C2/C3 won het zaaltoernooi in Oirschot en meisjes C1 en D1 wonnen de zaalcompetitie deze winter.