sv Budel A1 blijft actief in de Hoofdklasse

BUDEL – In een echte finale sfeer heeft sv Budel A1 tegen ST EVV/ St. Joost A1 zich in de laatste minuut van de verlenging veilig weten te spelen. EVV kwam via Manny Peters in de 19e minuut op voorsprong,maar Niels van Cranenbroek maakte in de 34e minuut alweer gelijk. Stef Martens wist in de 54e minuut te tekenen voor de voorsprong door middel van een terechte strafschop. Echter was het wederom Manny Peters die in de 58e minuut gelijk maakte. Na de reguliere speeltijd stond het nog altijd 2-2 en was er een verlenging nodig om de finale te beslissen. In de 118e minuut gaf Jelle Martens de bal op Luc Nouwen die de bal richting de linkerbovenhoek schoot. Door deze late overwinning handhaaft sv Budel A1 zich na vijf spannende wedstrijden in de nacompetitie in de Hoofdklasse!