2e Aalster Braderie 21 juni

AALST-WAALRE – 21 juni 2015 van 11:30 uur tot 17:00 uur organiseert Harmonie de Volharding samen met Zalencentrum ’t Hazzo voor de tweede keer de Aalster Braderie op het plein voor ’t Hazzo aan de Trolliuslaan7 te Aalst.

Om dit jaar de braderie een ander tintje te geven stellen wij marktkramen beschikbaar tegen redelijke huurprijzen voor hobbyisten, verenigingen, de lokale middenstand en particulieren. Bent u een hobbyist, lokale middenstander of particulier die wat wil laten zien en/of verkopen kunt u een hele of halve kraam huren. Een hele kraam (4 meter) kost €25 en een halve kraam (2 meter) kost €15.

Beoefend u een oude Ambacht bent u van harte welkom om contact op te nemen met de organisatie. Aan het publiek kunnen we vast verklappen dat we al meerdere Ambachten in huis hebben gehaald. Alleen al deze Ambachten de muzikale omlijsting op het horecaplein door Popkoor True Colours en de Concertino’s Feestband maken een bezoek aan deze Braderie meer dan waard.

Beoefend u een oude Ambacht en wil dat graag laten zien, wilt u een marktkraam huren en/of hierover informatie inwinnen neem dan contact op met Patrick van der Meijden, Zalencentrum
’t Hazzo. Tel: 040-223 10 22 of stuur een Email naar: info@hazzo.net.