FISSA@STERKSELCITY on tour

STERKSEL – Nog steeds geen kaartje gekocht voor op LOS@SterkselCity op zaterdagavond 10 juli in Sterksel en vindt je het teveel moeite om een kaartje te gaan kopen buiten de deur, dan is er een oplossing!:Fissa on Tour! Op zaterdag 20 juni gaan leden van de commissie met een speciaal voertuig gereserveerde kaarten rondbrengen én kaarten verkopen!

LOS@Sterkselcity vindt plaats op zaterdagavond 10 juli in de feesttent bij het kerkplein van Sterksel. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, het Vliegend Osje inclusief ossenstaartje! Tijdens de avond zal coverband Qnøt er voor zorgen dat je helemaal los kunt gaan, daarnaast is DJ Siem aanwezig om plaatjes te draaien. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 5 euro te verkrijgen bij onder andere Attent. Wees er snel bij, want op = op!

Kaarten reserveren kan via info@sterkselcity.nl of bij een van de leden van de Fissa Commissie. Daarnaast zullen zij ook te vinden zijn bij de Attent! Mocht je ze ergens zien rijden in Sterkselcity of omliggende dorpen en een kaartje willen kopen, aarzel niet en spreek ze aan!