Afsluiting Oude Stationsstraat Heeze

HEEZE – Op maandag 15 juni jl. Is begonnen met de reconstructie van de toegangsweg naar het bedrijventerrein aan de Oude Stationsstraat. Inmiddels is deze toegangsweg bijna klaar, zodat aan de Oude Stationsstraatwordt begonnen. Vanaf maandag 6 juli wordt gestart met de werkzaamheden tussen de toegangsweg naar de bedrijven en het spoor. Hierdoor is de Oude Stationsstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via Sterksel via omleidingsborden. De Welkoop en Bistro De Molen zijn bereikbaar via de Pastoor van de Voortlaan.

Tijdens de bouwvak tot na de Brabantsedag is de Oude Stationsstraat weer open voor verkeer. Na de Brabantsedag wordt het werk voortgezet en is de weg afgesloten.

Nadere informatie
Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met Stefan IJpelaar. Hij is de omgevingsmanager van aannemer Van der Zanden en is te bereiken op telefoonnummer 013-513 13 37 of via e-mail stefan@vanderzanden.nl. Elke donderdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur kunt in de keet van Van der Zanden terecht voor informatie en vragen. De keet staat op het terrein van Meulendijks Rondhout, op het eind van de toegangsweg naar de bedrijven van de Oude Stationsstraat.