De Os ziet rood

STERKSEL – Het bekende beeld ‘DE OS’ in Sterksel kleurt ROOD de komende week. Hij zal als mascotte waken over het SterkselCity evenementen terrein in de dorpskern van Sterksel komend weekend. Ter gelegenheidvan de 150 Jubileumjaren van Muziekvereniging de Heerlijkheid!

Op vrijdag 10 juli vieren de leden een besloten feestje om alvast proef te draaien. Maar Zaterdagavond 11 juli, 20.00 uur barst het feest LOS! met band Qnot uit Leende en DJ Siem bekend van de Bout in Soerendonk wordt het een stampende en gezellige avond, waar de voetjes van de vloer komen!! Heb je nog geen kaartje? Geen probleem! o.a. bij de Attent te koop, en die is nu veel langer open tijdens deze tropische dagen! 🙂 Je wordt ontvangen met een stijlvol welkomsdrankje; het Vliegend Osje! Dit drankje is overigens het gehele weekend verkrijgbaar.

Zondag gaat BRUISEN! Het start om 10.00uur op traditionele wijze met een Jubileummis welke met verassende muzikale elementen verzorgt zal worden! De Muziekvereniging zal u geheel in stijl op het bordes ontvangen met een vrolijke noot voorafgaande aan de mis. Daarna is er een receptie in en rondom de feesttent. Een parade van diverse korpsen uit de regio zullen voor een bruisend geheel gaan zorgen, terwijl u kunt vertoeven op het terras, kunt snuffelen bij de braderie kraampjes en uzelf laat inspireren bij de oude ambachten. En uw kinderen zullen zich op het kinderplein prima vermaken!!

Kijk voor meer info op www.SterkselCity.nl
En…a.s. donderdag valt het programma bij je op de deurmat!!