Jubileumweekend@SterkselCity

Sterskel – 11 en 12 juli is het zo ver, het jubileumweekend van Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel @SterkselCity! Een bomvol weekend met voor ieder wat wils. Of je nu wil losgaan of wil bruisen,het kan allemaal @SterkselCity. Maar wat is er nu precies allemaal te doen?
LOS@SterkselCity, 11 juli
Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom in de feesttent bij het kerkplein. Tijdens de avond zal coverband Qnøt er voor zorgen dat je helemaal los kunt gaan, daarnaast is DJ Siem aanwezig om plaatjes te draaien.
Bruisen@SterkselCity, 12 juli
Deze bruisende ochtend zal om 10.00 uur starten met een jubileummis van de kerk van SterkselCity. Je wordt muzikaal ontvangen door de Fanfare en de Slagwerkgroep. Daarna zal de mis worden opgeluisterd door zangeres Veerle Henkens, pianist Frits Mennen (de dirigent van de fanfare) en koperkwintet Itterbrass. Achtereenvolgend aan de mis zal de receptie plaatsvinden in de tent bij het kerkplein. Deze receptie is ter ere van de 150 jubileumjaren van de Muziekvereniging en iedereen is uitgenodigd om de muziekvereniging te komen feliciteren.
Om 12.00 uur gaat het écht bruisen rond het kerkplein. Zo zal de braderie starten, zijn er verschillende oude ambachten te bewonderen en is er een heus kinderplein. Er zijn 25 verschillende oude ambachten, oude motoren, oude tractoren en auto’s te zien en Vrouwen van Nu zullen een huiskamer van vroeger inrichten. Op het kinderplein zal een springkussen staan en speeltoestellen. Daarnaast kunnen de kinderen meedoen aan onder andere een kleurplatenwedstrijd, kunnen ze geschminkt worden en paardrijden verzorgd door ponyclub de Pikeurtjes. Uiteraard is er ook iets te eten te verkrijgen!
Aan het einde van de receptie, om 13.00 uur zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Er zijn verschillende mooie prijzen te winnen! Om 14.00 uur is er een grote parade die door SterkselCity zal trekken en zal worden ontvangen op het kerkplein ontvangen door Rob Scheepers.