“De Mijl van Mares’ zoekt vrijwilligers

MAARHEEZE – Eric Mulder, is bestuurslid van de Stichting Wielerronde Maarheeze. Hij is binnen de organisatie van de Mijl van Mares verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vrijwilligers. Dus hij kan daar alles over vertellen. Hij omschrijft de Mijl van Mares als “De mooiste dag van het jaar in Maarheeze”, “de Nationale Feestdag van Maarheeze”, onder het motto “Fietsen, Fun & Feesten”. Voor deze mooie dag die dit jaar plaatsvindt op 7 augustus is Eric nog op zoek naar vrijwilligers.

Iedereen die zich wil inzetten voor dit grote evenement is welkom. Allerlei talenten en kwaliteiten kunnen ingezet worden. Zo is hij nog op zoek naar een tekstschrijver voor de teksten van de reclamekaravaan, maar ook zoekt hij nog iemand die de route voor de ATBtocht wil uitzetten. In de week voorafgaand aan de Mijl kan hij ook nog vrijwilligers gebruiken voor de opbouw. Dan zijn er nog vele andere klussen te verdelen die met name op de dag zelf plaatsvinden: vrijwilligers voor het kinderplein, het bemensen van oversteekplekken, de inschrijvingen verzorgen, verkeersregelaars, het begeleiden van de dames en in de horeca.

Waarom moeten mensen zich aanmelden als vrijwilliger bij de Mijl van Mares? Hij geeft aan dat je gewoon onderdeel wil zijn van de mooiste dag van het jaar in Maarheeze. Er heerst een geweldige sfeer onder de vrijwilligers. Uiteraard wordt er gezorgd dat je als vrijwilliger niks te kort komt!

Heb je interesse om vrijwilligerswerk te doen bij de Mijl van Mares meld je dan aan bij Eric Mulder via 06-43162613 of e.mulder@i-lent.nl of kijk op www.vrijwilligerswerkcranendonck.nl.