Fietser onwel op de Hoge Weg

MAARHEEZE – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 20.30 uur gealarmeerd voor een incident op de weg die parallel loopt langs de snelweg A2 bij Maarheeze. Dat schrijft weertdegekste.nl

Ter hoogte van‘Het Laar’ troffen voorbijgangers op de Hoge Weg, de ventweg langs de snelweg A2, een fietser aan in de struiken. De man was onwel geworden en van zijn fiets gevallen. De man reageerde nergens meer op. Twee ambulances werden gealarmeerd en eenmaal ter plaatse moest men overgaan tot reanimatie. Dankzij de oplettendheid van de voorbijgangers en het kordaat optreden van de hulpdiensten slaagde de reanimatie en werd de man overgebracht naar het ziekenhuis.

De man was alleen zonder iemand anders gaan fietsen. Omdat er verder geen getuigen waren toen het incident zich voordeed startte de politie een kort onderzoek. De OVD kwam ter plaatse en constateerde dat dit geval een gezondheidskwestie betrof. Er zijn geen sporen aangetroffen die aanzet gaven tot een strafrechtelijke procedure, bijvoorbeeld doorrijden na een ongeval. Wat de toestand van de man momenteel is, is onbekend.