Vierde fase ‘tijdelijke’ Randweg-Zuid

Budel – Maandag 24 augustus 2015 worden de werkzaamheden weer opgestart van de vierde fase ‘tijdelijke’ Randweg – Zuid in Budel.

In deze fase wordt het gedeelte van de Heikantstraat vanaf de Meemortel tot en met de bocht van de Mulkstraat opnieuw ingericht. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met november.

Vanaf maandag wordt gestart met het verleggen van de water- en gasleidingen ter hoogte van de camperplaats Budel en Heikantstraat / Mulkstraat. Daarna wordt er gestart met de herinrichting van de Heikantstraat. Deze wordt net zo ingericht als de aansluitende Mulkstraat. Namelijk met fietssuggestiestroken en een wegversmalling ter hoogte van de camperplaats. Het kruispunt Heikantstraat / Mulkstraat wordt in de bocht voorzien van twee middengeleiders.

Tijdens de werkzaamheden is de Heikantstraat ter hoogte van de bovengenoemde locaties volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Er is een omleiding ingesteld. Camperplaats Budel blijft tijdens de werkzaamheden via een zijde bereikbaar. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met november.