Binnenkort Weer Kermis In Budel!

Budel – Op zaterdag 29 augustus start in Budel de jaarlijkse kermis. Tot en met woensdag 2 september is het volop feest in het centrum.

De kermis wordt op zaterdag 29 augustus om 19.00 uur bij de Hernieuwde Levenskracht officieel geopend door burgemeester Vermue. Daarna kan jong en oud tot en met woensdag 2 september draaien, schudden, gillen en gieren.

Er staan maar liefst 34 attracties in het centrum opgesteld. Variërend van eetzaken, behendigheidszaken en kinderzaken tot grootvermaak. Om de sfeer te verhogen zorgt de Budelse horeca voor spectaculaire muziek en gezellige terrasjes.

– Vanwege de opbouwwerkzaamheden van de kermisattracties worden de wegen in het centrum van Budel vanaf woensdag 26 augustus 18.00 uur, afgesloten voor alle verkeer.

– De weekmarkt van Budel komt op kermismaandag te vervallen.

– Tijdens de kermisperiode komt de bushalte aan de Deken van Baarsstraat in Budel te vervallen van woensdag 26 augustus t/m woensdag 2 september.

– De glasbakken bij Jumbo op het Capucijnerplein worden verplaatst naar de hoek van het gemeentehuis.

– Op donderdag 3 september wordt vanaf 07.30 uur op het Capucijnerplein en de Markt in Budel de GFT-containers van de bewoners geledigd door de afvalophaler. Verder wordt op genoemd tijdstip het plastic, blik en de drankenkartons opgehaald.