Volop Gezelligheid Bij De Bonte Os

Budel – Een gezellige kermis staat weer op het punt te beginnen… Zaterdag 29 augustus t/m woensdag 2 september is het kermis in Budel! In het café, terras en de zaal van “De Bonte Os” is het 5 dagen volop gezelligheid.

Op zaterdagavond om 19.00 uur opent de kermis, met aansluitend een groot feest voor jong en oud bij de Bonte Os staat de kermisband HIKE. Deze band staat merendeels op kermissen door heel het land. De perfecte band voor een kermis!

Zondag begint de kermis om 14.00 uur, na alle attracties gezien te hebben zal Frank Groenen er een gezellige boel van maken in het café en op het terras samen met de party band ‘Noah’ de meest veelzijdige coverband van Nederland.

Sinds een aantal jaar hebben we op de maandag de Crazy Piano Show; “Booming Pianos” staan. Een daverende piano show waar men alle verzoeknummers kan indienen.

Op dinsdagavond staat een grandioos optreden van een geweldige Nederlandse top zanger… niemand minder dan de enige echte Django Wagner komt naar De Bonte Os! Bekend van zijn vele hits: ik geniet zo van het leven, in ons café (duet met Frans Duijts), mooie blauwe ogen, kali, zwarte haren zwoele gitaren, en zijn nieuwste hitals jij niet kiezen kan. Het belooft een heerlijke meezing avond te worden.

Woensdag sluit de feestband “MMOOZZ” de kermis spetterend af, deze energieke top muzikanten spelen de beste hits van toen en nu met een lekkere twist. De toegang is alle dagen gratis.