Grote Oud IJzeractie Door Jong Schut

Leende – Het Leendse gilde Sint Catharina en Sint Barbara houdt op zaterdag 5 september voor de 60ste keer haar jaarlijkse inzameling van oud ijzer. In de straten waar de vrijwilligers langs gaan krijgen de bewoners een folder in de brievenbus.
Ingezetenen van Leende die geen folder ontvangen hebben en wel oud ijzer willen inleveren, kunnen contact opnemen met Erik van Happen, tel. 06-23189987, of het oud ijzer zelf afgeven op het verzamelterrein tegen over café Roothans in Leende. Dat dient dan zaterdag te gebeuren vanaf half tien.
Om er zeker van te zijn dat het oude ijzer door het gilde wordt meegenomen, wordt men verzocht het pas aan de straat te zetten nadat het gilde heeft aangebeld.
Vanwege de milieuwetgeving mogen er geen koelkasten, autobanden, olietonnen of oliehoudende apparaten gebracht of opgehaald worden. Inwoners die geen oud ijzer hebben, maar het gilde toch financieel willen steunen kunnen dit meegeven aan een van de leden op de route of bij de verzamelplaats aan de Dorpstraat.