Film: Samba In ’t Perron

Heeze – ’t Perron opent op donderdag 3 september het filmseizoen met een nu heel toepasselijke film: Samba.

Omar Sy, bekend van de megahit Intouchables, speelt de hoofdrol in deze nieuwe tragikomedie met als thema: vreemdelingen en de moeilijkheden bij het krijgen van een werkvergunning.

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice is een manager uit het bedrijfsleven en heeft net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie die vreemdelingen helpt met de wetten en regels van Frankrijk.

Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Maar intussen lijkt de kans groot dat Samba het land wordt uitgezet. Een prachtige ontroerende film met boeiende personages die levensecht worden vertolkt in een pakkend verhaal over een actueel probleem.

’t Perron vertoont de film op donderdag 3 september om 20.00 uur. De entree bedraagt zoals gebruikelijk €4,- in voorverkoop, en €5,- aan de avondkassa.
SAMBA