Creatief Weekend Op De Strabrechtse Heide

Heeze – In het weekend van 12 en 13 september a.s. organiseert Kunstkring Eymerick haar jaarlijkse creatieve dagen in de natuur.

Schilders, beeldhouwers, maar zeker ook fotografen, componisten, schrijvers, dichters e.d. kunnen zich laten inspireren door het natuurgebied de Strabrechtse Heide, wetende dat de heide een rijke historie heeft. Dus volop invalshoeken voor inspiratie. Het programma is bedoeld voor volwassen kunstenaars met een grote of kleine ‘k’, en er zijn ook leuke dingen voor kinderen te doen.

Kinderen kunnen onder leiding van hun (groot)ouders of een bevriende kunstenaar, tegen betaling van materiaalkosten, hun eigen schilderij of beeld maken.

Staatsbosbeheer verleent de Kunstkring dit weekend weer gastvrijheid, en daarmee de jongere en oudere, de beginnende en gevorderde kunstenaars, ongeacht of ze lid zijn van Kunstkring Eymerick. En Heidecafé “D’n Vrije Vogel” verzorgt de inwendige mens met een heerlijke heidelunch en of soep.

Deelname is voor leden van Kunstkring Eymerick gratis, de koffie en gebak bij de ontvangst op beide dagen om 10.00 uur en een goed glas wijn ter afsluiting van het weekend op zondag om 16.30 uur zijn daarbij inbegrepen. Niet-leden betalen hiervoor slechts €5,- per dag. De lunch en overige consumpties kunnen worden afgenomen bij Heidecafé “D’n Vrije Vogel”.

Voor meer informatie over de creatieve dagen in de natuur of lidmaatschap van de Kunstkring kunt u terecht op www.kunstkringeymerick.nl.