Verslag: Nieuw Woensel – RKSV Heeze

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd met enkele kansjes over en weer. Na ruim een kwartier kregen de bezoekers iets meer van het spel wat in de 20e minuut resulteerde in de 0-1.

Een voorzet van links werd door Ad Snoeijen aangenomen en voor de voeten van Tom Krieckaert gelegd. Deze schoot de bal van dichtbij tegen de touwen. Heeze probeerde door te drukken, maar nadat een schot van Nieuw Woensel op de paal belandde namen zij het voortouw. In de 32e minuut kon Myron Jourdain de 1-1 binnenwerken. Net voor rust kreeg de thuisploeg een vrije trap. Hieruit kon de naar voren gekomen verdediger Ruud Vissers ongehinderd de 2-1 binnenkoppen.

Hoewel in de tweede helft Heeze het betere spel op de mat legde kon de thuisploeg uit twee standaardsituaties de voorsprong vergroten. Eerst kon in de 63e minuut de inlopende Toon de Wit uit een hoekschop de 3-1 binnenkoppen en in de 88e minuut scoorde Manuel Vissers direct uit een vrije trap de 4-1.

Heeze liet het er nog niet bij zitten. In de blessuretijd wist Ad Snoeijen de stand een dragelijker aanzien te geven. Eerst door een rebound van een vrije schop tegen de paal binnen te werken (4-2) en daarna een wegens hands toegekende strafschop te verzilveren (4-3). Verder kwamen de bezoekers niet omdat de tijd op was. Jammer voor Heeze, maar als ze zo blijven voetballen komen de punten ook wel.