AK De Smeltkroes klaar voor nieuw seizoen

STERKSEL – Van september tot mei organiseert de AK weer exposities, een theaterprogramma met cabaret en muziek, jeugdvoorstellingen en zaterdagmiddagen met voorstellingen speciaal geschikt voor ouderen.
Watbetreft de exposities zal er weer een gevarieerd aanbod zijn van visuele kunst; o.a. schilderijen, zilveren sieraden, beelden, tekeningen, keramiek en geboetseerde kinderkopjes. De eerste expositie start op 4 september en daar presenteert Kirsten de Bruijn zilveren sieraden, van Ton van den Hoogen zijn dan schilderijen te zien. Het theaterseizoen start op 26 september met cabaretier Henry van Loon, onlangs nog op tv te zien met zijn vorige show “Electropis” en deze zomer samen met Alex Klaasen actief op De Parade. Verder op het programma: Louise Korthals, Erik van Muiswinkel, Schudden, Mark van de Veerdonk, Ali B, Gerard van Maasakkers met De Poort van Brabant, Los en Anuar.
De ouderenvoorstellingen op zaterdagmiddag starten op 3 oktober met muzikaal cabaret door ’t Kumt Vaneiges, later in het seizoen optredens van Tonny Wijnands, Cheers!, Jeanne van der Rijt en Ria Toonen en als laatste voorstelling op 12 maart De Wibra’s.

Op zondag 11 oktober de eerste jeugdvoorstelling voor alle leeftijden: de Mad Science Show en verder nog de Muziekbingo, Loet moet zingen en op zondag 13 maart Peter Faber met Ali Baba en de 40 rovers. Mocht u geen brochure ontvangen hebben met het volledige programma, dan zijn in de Smeltkroes nog exemplaren te verkrijgen, u kunt ook een mailtje sturen naar ak.desmeltkroes@gmail.com voor de digitale versie.
Als u nog in wilt tekenen op een abonnement ( minimaal 5 voorstellingen ) voor het theaterprogramma of losse kaarten wilt reserveren, dan kan dat via www.de-smeltkroes.nl.