Nieuwe EHBO-cursussen in Leende

LEENDE – Ook dit jaar wil EHBO-Leende bij voldoende inschrijvingen starten met een nieuwe cursus voor mensen die willen weten wat ze moeten doen als er zich een situatie voordoet waarbij eerste hulp moetworden verleend. We willen in november starten met deze cursus.

Veel ongelukken gebeuren in en rond het huis, maar er kan vaak ook eerste hulp verleend worden bij situaties waar u toevallig bij uit komt. Daarnaast krijgt iedere vereniging wel eens te maken met kleine of grote ongevallen. Dit kan gebeuren tijdens een reguliere clubavond of tijdens een groter evenement. Op die momenten is het fijn om te weten hoe je dan kunt handelen.

De cursus bestaat uit 9 lesavonden met theoretische achtergrondinformatie en praktijk oefeningen met LOTUS-slachtoffers. Tevens zijn reanimatie en verbandleer onderdeel van de opleiding. De kosten bedragen €125.00 per persoon inclusief lesboek, verbandmateriaal en examenkosten. Er zijn diverse ziektekostenverzekeringen die een gedeeltelijke vergoeding toekennen via hun aanvullende verzekering.

Na het behalen van het diploma kunt u uw kennis up-to-date houden door herhalingslessen te volgen die van oktober tot april gegeven worden.

Aanmelden kan voor 29 oktober via website:www.ehboleende.nl
Of telefonisch na 18.00 uur bij:
Paula Dorssers tel:2062773
Gerard Peeters tel:2019039