Officiële opening van De Huiskamer

CRANENDONCK – Op zaterdag 26 september om 13 uur wordt de Huiskamer van Budel officieel geopend. Iedereen is dan welkom bij ‘De Borgh’ waar De Huiskamer is gevestigd aan de rechter voor-ingang.

Dewethouder Jan van Tulden zal de nieuwe naam voor de huiskamer bekend maken door het naambord te onthullen. Verder zal deze middag feestelijk worden doorgebracht met koffie, hapjes en drankjes en ook voor een muzikale achtergrond is gezorgd. Nieuw voor de huiskamer is op elke vrijdagmiddag een activiteit op het gebied van tekenen en schilderen bedacht. Iedereen die hieraan wil deelnemen is welkom en zal de kunst van tekenen en schilderen worden bijgebracht.

Tot die tijd is ook iedereen elke dag welkom om vanaf 10 uur een kopje koffie te komen drinken. De consumptieprijs is voor alle drankjes slechts 0,50 euro dus daar hoeft u het niet om te laten. Uiteraard is de krant aanwezig en kan er lekker gekeuveld worden over wat zich in Budel allemaal afspeelt. Of gezellig samen een spelletje doen kan natuurlijk ook. Als u overweegt om, als zinnige invulling van uw vrije tijd, vrijwilliger te worden bij de huiskamer bent u van harte welkom om de gasten te vermaken op een tijdstip dat u schikt, hiervoor wordt u dan in een rooster ingedeeld.