Hardloopwedstrijden in Cranendonck

SOERENDONK – Op zondag 20 september organiseert Loopgroep Cranendonck de Halve en Kwart Marathon van Cranendonck en de scholierenloop. Dit leuke en gezellige hardloopfestijn vindt plaats vanaf sportparkde Braken aan de Branten 15 in Soerendonk. Om 9.45 uur is de start voor de jeugdwedstrijden. De afstanden zijn 400 m. voor kinderen t/m groep 4, 800m voor groep 5 en 6 en 1200 m voor groep 7 en 8 van de basisscholen. Als beloning voor je prestatie krijg je een mooie medaille en een traktatie, er zijn prijzen voor de snelste jongens en meisjes. Deelname aan de jeugdloop is gratis, schrijf je nu in via www.inschrijven.nl (voorinschrijving loopt t/m 13 september), dan heb je kans op een leuke prijs bij de tombola. De prijsuitreiking en de tombola is direct na afloop van de jeugdwedstrijden.

Om 10.45 uur wordt het startschot gegeven voor de Kwart Marathon, vervolgens is de start van de 5 km om 10.55 uur en om 11.00 uur starten de lopers van de Halve Marathon. Het parcours loopt door de mooie natuurgebieden van Cranendonck, over verharde fietspaden en wegen, genieten van de natuur terwijl je hardloopt. Elke afstand is een aparte ronde. Muziekkappellen zorgen voor de muzikale motivatie tijdens het lopen, er zijn drankposten op diverse punten, verkeersregelaars zorgen voor een veilige loop en er is de mogelijkheid voor sportmassage. Alle deelnemers krijgen een leuke attentie, de prijsuitreiking vindt plaats in de feesttent na afloop van de wedstrijden.

Snelle mannen en vrouwen dagen we uit om het parcoursrecord te verbreken van de Halve Marathon, hiervoor is een geldbedrag beschikbaar gesteld. Kijk op de website www.loopgroepcranendonck.nl , volg Loopgroep Cranendonck op facebook of informeer via info@loopgroepcranendonck.nl