Tienerwerk in Heeze-Leende

HEEZE – Het jeugd en jongerenwerk van Cordaad is op verschillende plekken te vinden, in verschillende gemeentes. Op dit moment hebben wij o.a een aanbod in de Tienerinloop in Heeze in Dorpshuis ’t Perron.Daarnaast hebben wij ook vindplaatsgericht werk, waar wij jongeren opzoeken daar waar zij zich bevinden. Dit kan zijn op straat, maar ook bij verenigingen en scholen.

De Tienerinloop Heeze
De Tienerinloop Heeze is voor iedereen van 8 t/m 13 jaar uit de gemeente Heeze-Leende. Wij hebben op woensdagmiddag een open inloop, en organiseren tijdens deze inloop ook (leuke en leerzame) activiteiten en bieden cursussen aan. Hierin proberen wij de jongeren en hun ouders te betrekken. Tijdens de openingsmomenten van de Tienerinloop is er altijd een beroepskracht aanwezig. Zij ondersteunen jongeren in hun vrije tijd en wanneer zij zelf activiteiten willen opzetten en uitvoeren . De openingstijden van de Tienerinloop zijn:
woensdag van 13 .00 tot 17.00

Programma Tienerinloop Heeze
In de maand september en oktober organiseren we weer een aantal leuke activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. De activiteiten beginnen om 14:00 uur. Aanmelden of meer informatie via marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl of 06-20372237.
Woensdag 23 september: (bord) spelletjesmiddag
Woensdag 30 september: Cupcakes versieren ( kosten € 2,50)
Woensdag 7 oktober : Knutselclub: je eigen Moodbord maken : hoe zie jij jezelf?
Woensdag 14 oktober: open inloop
Woensdag 21 oktober: Meiden middag. Haar – make up – foto’s: hoe presenteer je jezelf?
Woensdag 28 oktober: open inloop
Mocht je vragen of zelf leuke ideeën voor activiteiten hebben dan kun je van dinsdag t/m vrijdag contact opnemen met. Marlon Korsten, jongerenwerkster in de Tienerinloop Heeze via 06.20.37.22.37 of marlonkorsten@cordaadwelzijn nl

Meer informatie is te vinden op
www.tienerinloopheeze.nl
www.cordaadwelzijn.nl

Of loop gezellig eens binnen.