Kick-off DorpenDerby SterkselCity

STERKSEL – Op 19 september zal de kick-off plaatsvinden van de finale van de DorpenDerby. Dé DorpenDerby met SterkselCity als finalist! En wat betekent deze kick-off nu eigenlijk? Allereerst, blok dezeavond, of beter heel de dag, in je agenda. Je kunt deze dag namelijk beginnen met stemmen! Daar heb je natuurlijk niet heel de dag voor nodig, maar het kost wel veel tijd om de hele buurt rond te gaan om stemmen te werven. Alvast bedankt daarvoor!

Wanneer je klaar bent met je rondje wordt je beloond met de kick-off uitzending op Omroep Brabant om 19.00 uur. In deze uitzending worden alle finalisten aan je voorgesteld. Mocht je nu toch nog niet klaar zijn met je promotierondje. Geen paniek! De aflevering wordt het hele weekend ieder uur herhaald. Mocht je er na één keer dus nog geen genoeg van hebben, het hele weekend kun je SterkselCity bewonderen op tv.

Dan wat praktische zaken. Hoe werkt het stemmen? Je kunt tot 6 december stemmen op SterkselCity. Via de website van de DorpenDerby, www.brabant.nl/sterksel kun je per e-mailadres één keer stemmen. Pas op! Je krijgt een mail in je inbox en via deze mail moet je je stem nog bevestigen. Wel even doen dus! Naast het stemmen per e-mailadres kun je ook op de Facebook van de DorpenDerby, www.facebook.com/BrabantseDorpenDerby stemmen op SterkselCity.

Nu hoor ik je denken: heel leuk en aardig dat stemmen, maar wat gaat SterkselCity nog doen dit najaar? SterkselCity heeft uiteraard niet stil gezeten! Zo zal er op 14 november een groots jubileumconcert worden georganiseerd onder de naam ‘Theater@SterkselCity’ en wordt er in het najaar nog de beroemde en beruchte kerstmarkt georganiseerd.
Maar eerst: 19 september, Kick-Off DorpenDerby!