VV Maarheeze verzuimt wederom te winnen

VV Maarheeze is er wederom niet in geslaagd om de 3 punten in eigen huis te houden. Thuis tegen SSE moesten na 90 minuten wederom de punten gedeeld worden. Na een ruststand van 2-1 in het voordeel vanMaarheeze werd de eindstand na 90 minuten uiteindelijk bepaald op 2-2.

Maarheeze begon voortvarend aan de wedstrijd en al na 4 minuten was Nissandro Estanista dicht bij de openingstreffer. Zijn inzet werd ternauwernood geblokt door de keeper van SSE. Na 12 minuten was het echter wel raak. Een corner van vv Maarheeze werd in eerste instantie geweerd door de defensie van SSE maar via een omweg belandde de bal bij Bram Linders die op de punt van de 16 meter een mooi afstandsschot achter de keeper van SSE wist te plaatsen: 1-0. Na deze voorsprong had Maarheeze een paar goeie kansen om de score verder uit te breiden. Na enkele mooie acties via onder meer Jordy van Zon en ook Ralf van Beek was Maarheeze dichtbij de 2-0. Maar zoals een oude voetbalwet steeds geldt wanneer jezelf de kansen niet benut , is het wachten op de tegenstander die wel een kans benut. Zo ook in de 27e minuut. Tegen de verhouding in wist SSE-spits Erwin Altena zich vrij te draaien in de 16-meter van vv Maarheeze en met een schuiver doelman Raoul Verhees het nakijken te geven: 1-1. Maarheeze wist zich na dit doelpunt goed te herpakken en via een wonderbaarlijk mooi afstandsschot van Terri Boonen vanaf ongeveer 35 meter kwam Maarheeze wederom op een voorsprong: 2-1, wat tevens de ruststand was.

Na de rust was Maarheeze weliswaar de bovenliggende partij en dicteerde het spel. Er werden wederom diverse kansen gecreëerd om de score verder uit bouwen. Onder meer Braiem Verhoeven, Nissandro Estanista alsook Eray Yigitdol waren dicht bij een doelpunt, maar ook hun afwerking was niet zuiver genoeg. Ook in de tweede helft was het daarom vrezen voor een late tegentreffer van SSE. En zowaar deze tegentreffer viel alsnog in de 85e minuut. Een voorzet vanaf links werd door invaller Johan vd Velde van SSE half geraakt en via een stuit belandde de bal achter Maarheeze keeper Raoul Verhees: 2-2.
In de resterende minuten zocht vv Maarheeze nog wel de aanval, maar dit leidde niet meer tot de verdiende 3-2 voorsprong. Maarheeze verliest daarmee andermaal kostbare punten om bovenin de ranglijst mee te kunnen draaien.

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij RKSVO in Ospel. Uiteraard rekenen we dan ook weer op onze vaste aanhang om ditmaal wel de 3 punten naar Maarheeze te brengen.