Jeugd 1 wint in Rotterdam

In een spannende uitwedstrijd tegen Alexandria uit Rotterdam behaalde jeugd 1 haar eerste overwinning. Het team keek tweemaal tegen een achterstand aan, maar wist uiteindelijk toch aan het langste eindte trekken. De dubbelwedstrijd leek hierbij voor de omslag te zorgen.
Jeugd 2 revancheerde zich voor de slechte opening van vorige week. Opvallend genoeg verloren zij juist alleen de dubbelwedstrijd.
De debutanten van jeugd 5 behaalden in hun eerste wedstrijd meteen twee punten.

Bij de senioren ging het deze week iets moeizamer. Zo kreeg het eerste seniorenteam een flinke knauw te verwerken tegen de heren van Bergeijk. Alleen kopman Ben van Hoeve bleek in staat om punten binnen te halen. In team 2 lukte dit helaas niemand. Zij kregen dan ook dik klop in Eindhoven.
In team 3 bleef Erik Haneveer ongeslagen en door de 2-8 overwinning op Veldhoven staat het team momenteel bovenaan. In team 4 gaat het ook voortvarend en wordt er zelfs al weer openlijk over kampioenskansen gesproken. Zij zetten opnieuw een dikke score neer en tonen hiermee aan dat ze vorig seizoen een beetje pech hebben gehad.

Uitslagen (senioren):
Bergeyk 3 – Meppers 1 7-3
ECVA 1 – Meppers 2 10-0
Veldhoven 10 – Meppers 3 2-8
Veldhoven 20 – Meppers 4 2-8
Asten 2 – Meppers 5 6-4

Uitslagen (jeugd):
Alexandria ’66 2 – Meppers 1 4-6
Veldhoven 1 – Meppers 2 1-9
Herwaarden 1 – Meppers 3 4-6
Meppers 4 niet in actie
Bergeyk 2 – Meppers 5 8-2