Drie keer gratis meetrainen bij HC Cranendonck

MAARHEEZE – Sjors Sportief & Creatief biedt basisschoolleerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei activiteiten rondom sport en cultuur. In samenwerking met de gemeente én deelnemende clubsstimuleren we gezamenlijk dat kinderen meer bewegen. Voor hockeyclub Cranendonck is het heel logisch om mee te werken aan Sjors Sportief. Het sluit mooi aan met het jaarlijkse schoolhockey dat door HCC georganiseerd wordt voor alle basisscholen in Cranendonck.
Gratis proeftrainingen

Afgelopen week is de nieuwe inschrijfperiode van Sjors Sportief weer gestart. Leerlingen van de basisscholen hebben het Sjors Sportief en Creatief boekje gehad. Bij HCC kunt je gratis drie keer komen meetrainen om te ontdekken hoe leuk hockey is. Hockeyclub Cranendonck heeft voor kinderen vanaf 5 jaar een eigen trainingsgroep.
Funkey, hockeyschool en jongste jeugd

De allerjongsten beginnen met Funkey. Ze leren lekker bewegen, worden motorisch uitgedaagd en ontdekken hoe leuk het is om met vriendjes en vriendinnetjes buiten te sporten. Vanaf 6 jaar starten de kinderen in de hockeyschool om van daaruit naar de Jongste Jeugdteams door te stromen. Vanaf de jongste jeugdteams wordt het wekelijkse trainen aangevuld met wedstrijden op zaterdag.

Zelf ontdekken?
Aanmelden voor de gratis proeftrainingen kan op twee manieren:
1) Via de site van Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl
2) Via de website van hockeyclub Cranendonck: www.hccranendonck.nl
Nadat jouw aanmelding is ontvangen, neemt iemand van de technische commissie contact op om jouw gratis trainingen af te spreken.

Tot ziens op het hockeyveld!