Vrijwilligersmarkt In ’t Hazzo

Waalre – Het steunpunt Vrijwilligers Waalre organiseert op zaterdag 10 oktober a.s. van 13.00 – 16.00 uur een vrijwilligersmarkt in ’t Hazzo in Waalre.

Vrijwilligers Waalre bemiddelt en brengt vrijwilligerswerk onder de aandacht. Waalre kent veel actieve organisaties. Het aanbod is gevarieerd. Van het Waalres Museum tot De Zonnebloem, van Mappa Mondo Waalre tot Steunpunt Vluchtelingenwerk. Met elkaar wordt er voor samenhang, saamhorigheid en nét dat beetje extra gezorgd dat het leven in Waalre zo bijzonder maakt.

De Vrijwilligersmarkt, waarbij de deelnemende organisaties graag willen uitdragen hoe speciaal en belangrijk hun inzet is voor de Waalrese samenleving en hoe belangrijk de vele Waalrese vrijwilligers daarbij zijn, draagt hiertoe bij.

De onmisbare vrijwilligers die de kwaliteit van ons leven hoog én betaalbaar houden willen aantonen hoe leuk en leerzaam het is om je in georganiseerd verband in te zetten voor anderen en hoeveel voldoening dat brengt. Hopelijk worden onder de bezoekers veel nieuwe vrijwilligers enthousiast gemaakt.