‘Vier keer leuk’ in ’t Perron

Cabaretpoel

HEEZE – Ook dit jaar proberen 4 getalenteerde, beginnende cabaretiers de weg naar de top via Heeze te vinden. In dorpshuis ’t Perron verzorgen deze nieuwe cabarettalenten op één avond elk een voorstelling van een klein half uurtje.

Zo belooft het op zaterdag 17 oktober een leuke en zeer afwisselende avond te worden met vier heel verschillende optredens. Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis.

De Cabaretpoel is de kweekvijver voor nieuwe talenten. Er treden finalisten en prijswinnaars op van diverse cabaretfestivals. Via de Cabaretpoel krijgen jonge cabaretiers de kans om zich aan het publiek te presenteren. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er optreden, blijft tot op de avond zelf een verrassing. In ieder geval is het vier keer iets nieuws!

‘Vier keer leuk’ is te zien op zaterdag 17 oktober vanaf 20.00 uur in ’t Perron. De entree bedraagt in voorverkoop €12,50, op de avond zelf een euro meer. Verkoop en voorverkoop aan de balie van dorpshuis ’t Perron aan de Schoolstraat te Heeze.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma? Kijk dan regelmatig op www.tperron.nl