DOSL veilt goederen en diensten

LEENDE – Voetbalvereniging D.O.S.L. organiseert op zaterdag 19 maart 2016 wederom een spectaculaire goederen –en dienstenveiling. De 5e editie van deze veiling vindt plaats in Gemeenschapshuis De Meentin Leende.

Gedurende de avond worden zo’n 150 kavels geveild door veilingmeesters Hans Thijssen en Hans van Breukelen. De kavels worden beschikbaar gesteld door de lokale middenstand, bedrijven en individuele begunstigers.

Met de opbrengst van de veiling wil de sportvereniging een bescheiden tribune bij het hoofdveld plaatsen. D.O.S.L. heeft uitstekende faciliteiten, maar wil voor haar supporters de accommodatie verder uitbreiden met een tribune aan het hoofdveld. Op deze manier kunnen de toeschouwers onder alle weersomstandigheden hun favoriete team aanmoedigen en hoopt de vereniging een nog grotere steun voor de teams te bewerkstelligen. Ook voor de jeugdteams geeft een tribune met toeschouwers een nieuwe dimensie aan het voetballen.

De veilinggids, met daarin een beschrijving van de te veilen kavels, wordt enkele weken voor de veiling huis-aan-huis in Leende verspreid. Het is nog een eindje weg, maar reserveert u alvast zaterdag 19 maart 2016 in uw agenda! Aanvang van de veiling is 20.00 uur.