Inschrijfperiode Productprijs 2015 verlengd

CRANENDONCK – De inschrijfperiode is verlengt tot en met 16 oktober aanstaande. Tien innovatieve initiatiefnemers uit Cranendonck hebben zich al aangemeld. Deze week is de laatste kans voor ieder dienog twijfelt.

Het publiek kan vanaf maandag 19 oktober stemmen op het initiatief waarvan zij vinden dat dit een top 3 plaats verdient. Dus heeft of kent u een innovatief idee, product, dienst of initiatief? Meld het uiterlijk 16 oktober aan via www.ovhj2015.nl of attendeer de initiatiefnemer op de ProductPrijs.

De initiatieven zijn te bekijken op www.ovhj2015.nl. Daarnaast is op deze website alle informatie over de ProductPrijs 2015 én de Ondernemer van het Jaar 2015 te vinden. Ook uw product, dienst of initiatief erbij? Stuur het aanmeldformulier in, de organisatie controleert de inzending en daarna wordt het op de website geplaatst. Deelnemers aan de ProductPrijs 2015 betalen een vrijwillige bijdrage van minimaal € 25 die ten goede komt aan het Goede Doel dat aan beide verkiezingen is gekoppeld.