Contact Commissie Leende – Collecte

LEENDE – De dagen worden al weer snel korter en dat wil zeggen dat de feestdagen straks weer voor de deur staan. Zo zal op zondag 22 november Sinterklaas met zijn pietenclub ook weer een bezoek komenbrengen aan Leende en Leenderstrijp.

Dit jaar zal hij rond de klok van12.00-12.30uur aankomen over de Aa op de Strijperdijk in Leenderstrijp. Aansluitend brengt Sint een bezoek aan Gymzaal het Bruukske waarna Sint rond 15.00 uur een bezoek brengt aan gemeenschapshuis de Meent waar voor alle kinderen van Leende en Leenderstrijp wederom een spetterende voorstelling gehouden zal worden.

In week 43 (19-23 oktober) zal er weer langs de deur gegaan worden met de vraag voor een kleine vrijwillige bijdrage, waarbij de kinderen weer een bonnetje kunnen krijgen waarmee ze op de dag van de intocht in de Meent en in ’t Bruukske een snoepzak kunnen afhalen.

Tevens vragen we daarbij aandacht en graag een bijdrage voor de andere druk bezochte activiteiten die de Contact Commissie organiseert, zoals Koningsdag en Dodenherdenking.