Herfstactiviteiten in de Huiskamer

BUDEL-SCHOOT – De herfst is volop begonnen. De familie Ogier komt weer met nieuwe creatieve ideeën. De eerstvolgende activiteit vindt plaats op vrijdagmiddag 23 oktober. Er worden dan tasjes van herfstbladerengemaakt worden. Voor de kerstmarkt, maar u mag het ook zelf kopen voor 5 euro. Alle materiaal is aanwezig in de Huiskamer. Graag zelf een borsteltje meebrengen voor het lijmen, en eventueel een doek of schort om uw kleren te beschermen.

Op 30 oktober worden er beertjes beschilderd. De beertjes zijn door de familie Ogier zelf gegoten en ze zijn er in drie maten. Ook deze zijn bestemd voor de kerstmarkt, maar ook hier is er een mogelijkheid om er zelf eentje te kopen voor 5 euro. Graag zelf een borsteltje of kwastje meebrengen om te schilderen. Tenslotte worden er op 6 november uiltjes gemaakt op een mooie houten boomstam, met een dennenappel. Voor de kerstmarkt of eventueel te koop voor 3 euro. Alle activiteiten beginnen om 13.30 uur. Denkt u ook nog aan het kerstmarkt-knutselen op de woensdagochtenden? Erg gezellig!

De Huiskamer is elke dag geopend van 10 uur tot 16 uur en in de weekenden van 13 uur tot 16 uur, en bevindt zich in gemeenschapsgebouw de Reinder in Budel-Schoot. De Huiskamer is ook telefonisch bereikbaar: het nummer is 0031 6-13877545.