Herfstvakantie HC Cranendonck

HC CranendonckAfgelopen weekend werden door de laatste wedstrijden gespeeld voor de herfstvakantie. De regulierecompetitie ligt komende twee weken stil.

Toch is er volop leven op en rond de velden van HCC. De avondcompetitie speelt namelijk donderdag 22 oktober nog een wedstrijd thuis tegen Heeze én de komende vrijdagavonden staan in het teken van oefenwedstrijden. Natuurlijk gaan ook de trainingen gewoon door.

Vrijdag 23 en 31 oktober aanstaande staan in het teken van oefenwedstrijden tussen respectievelijk Heren 1 en Jong Heren 1 en Dames 1 en Dames Jong 1. De oefenpartijen beginnen om 21.30 uur en uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom.

De tweede helft van de najaarscompetitie start op 7 november. Tot begin december spelen de teams dan buiten. Aansluitend start het zaalseizoen. Alle teams van HCC spelen dit jaar een vorm van zaalcompetitie. Vanaf de D-junioren in de reguliere KNHB competitie. Voor de jongste jeugd wordt een clubcompetitie georganiseerd, zodat iedereen gedurende het winterseizoen lekker kan blijven hockeyen.