Dogfrisbeewedstrijd Op Manege Meulendijks

Geldrop – Op zondag 25 oktober 2015 organiseert Amazing Frisbee Dogs voor het 6e jaar op rij de successvolle internationale dogfrisbeewedstrijd; namelijk The Halloween Cup 2015. Start van de wedstrijd is 09.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Dit unieke spectakel wordt gehouden op de locatie Manege Meulendijks, Strabrechtseheideweg 6 te Geldrop. Het thema van de wedstrijd is Halloween waarbij alle deelnemers verkleed zullen zijn in prachtige outfits en hun show zo spooky en creepy mogelijk maken. Bijna 100 deelnemers uit diverse landen zullen de competitie aangaan en de leukste shows laten zien met hun “vliegende honden”.

Dogfrisbee bestaat uit 2 disciplines nl. Freestyle en Throw & Catch. Freestyle is een spel waarbij de handler ca 7 frisbees gebruikt en een hele afwisselende routine met de hond maakt gedurende ca. 2 minuten. Bij dit spel zijn de deelnemers in verschillende klasses ingedeeld. Daarnaast is er nog een Pairs competitie waarbij er 2 handlers en 1 hond een show neer zullen zetten.

Het 2e spel is het apporteerspel Throw & Catch. De handler gooit de frisbee zo ver mogelijk op afstand en de hond moet de frisbee kunnen vangen en weer terugbrengen bij de handler.

Wellicht is het iets voor u en uw hond? Amazing Frisbee Dogs heeft een website waar u alles kunt lezen over dogfrisbee en de club, tevens kunt u foto’s en filmpjes bekijken: www.amazingfrisbeedogs.nl . Voor meer informatie kunt u via de website het contactformulier invullen.

Dogfrisbee