Gooische Vrouwen 2 in ‘t Perron

HEEZE – De Gooische vrouwen zijn weer terug. Dit keer in ’t Perron te Heeze. Daar draait op vrijdag 20 november het vervolg op de eerdere Nederlandse bioscoophit met Linda de Mol, Tjitske Reidinga, SusanVisser en Lies Visschedijk in de titelrollen.

Claire komt totaal veranderd terug uit Afrika. Haar vriendinnen herkennen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie en aan een nog ongezonder eetpatroon. Roelien gaat in op de huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Er valt genoeg te lachen, pijnlijke passages worden niet vermeden, heerlijk absurde wendingen stapelen zich voortdurend op en aan het slot is er nog een aardige verrassing.

Dorpshuis ’t Perron vertoont de film op vrijdag 20 november om 20.00 uur. De entree bedraagt €4 in voorverkoop, aan de avondkassa €5.