7 november Sterksel op TV

STERKSEL – Aanstaande zaterdag 7 november om 19.00 uur is om de TV bij Omroep Brabant te zien hoe docenten van RICK Weert, Harry Boom & Anusia Witte, muziekles geven op basisschool de Talententoren inSterksel. Muziekvereniging ‘De Heerlijkheid uit Sterksel wordt namelijk gevolgd door Omroep Brabant met hun project @SterkselCity. De uitzending begint zaterdagavond om 19h00 op Omroep Brabant en wordt dan ieder uur herhaald tot zondagavond 18h00. Dus je kunt verschillende malen terugkijken!

Het project @SterkselCity heeft het motto ‘Muziek Verbindt’ wil de Muziekvereniging mensen laten genieten van muziek, de inwoners bewust maken van de diversiteit aan muziekcultuur die Sterksel bezit, een boost geven aan het verenigingsleven in het dorp en Sterkselnaren trots laten zijn op hun kleine kerkdorp. Muziek staat centraal, maar de insteek is elke keer anders; www.SterkselCity.nl

Uiteraard is SterkselCity ook nog in de race voor de finale in de Brabantse Dorpen Derby. Daarbij heeft SterkselCity uw hulp nodig! Je kunt tot 6 december stemmen op SterkselCity als finalist van de Dorpen Derby. Via de website van de Dorpen Derby, www.brabant.nl/sterksel kun je per e-mailadres één keer stemmen.