Jaarvergadering CV De Lindse Blaos

Op donderdag 5 november hield carnavalsvereniging De Lindse Blaos haar jaarvergadering in Herberg De Scheuter, die door ongeveer 90 leden werd bezocht. Tijdens de vergadering werd niet alleen door hetbestuur en Prins Marc dun Urste teruggekeken op het voorbije seizoen, maar werd er ook vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin ook het 55-jarig jubileum van de carnavalsvereniging wordt gevierd.

De Raad van Elf-leden Jan Emmers en Marly Vogels en Pieter Willems en Anneke Damen namen tijdens deze vergadering afscheid van de Raad van Elf. Achter de schermen blijven zij zich nog wel inzetten voor de vereniging. Om de vrijgekomen plaatsen in de Raad van Elf in te vullen, werden Jürgen en Brigitte Bovée en het huidige Prinsenpaar Marc en Marieke van de Kerkhof als nieuwe Raad van Elf-leden voorgesteld en met een ruime meerderheid van stemmen door de leden gekozen.

Tijdens de jaarvergadering werd ook bekend gemaakt dat de Koninklijke Fanfare Philharmonie dit jaar de organisatie van het jeugdcarnaval op zich neemt en uit haar gelederen een Jeugdprins(es) en Jeugd-Raad van Elf presenteert. De eerste jeugdactiviteit zal het Jeugdprinsenbal op zondag 29 november 2015 zijn, waarmee de fanfare haar jubileumweekend afsluit.

het bestuur van de carnavalsvereniging er als volgt uit:
Vorst / voorzitter: Jan Bekkers
Vice-Vorst: Hans Hulsen
Ceremoniemeester: Jan-Willem Reiling
Penningmeester: Wouter Kerkhofs
Secretaris: Johan Bax
Leider van de Raad van Elf: Niels van Lieshout
Bestuurslid: Noud van Weert