Heren 1 HC Cranendonck Verliest

HC CranendonckHeren 1 van hockeyclub Cranendonck heeft afgelopen zondag voor het eerst sinds de start van de competitie verloren. Uit bij Tempo in Bergen op Zoom werd met 3-0 verloren.

In de eerste helft speelde Cranendonck slordig waardoor het al snel tegen een 1-0 achterstand aankeek. Niet veel later werd het ook 2-0 voor de thuisploeg. Cranendonck kreeg wel enkele kleine kansen maar was niet scherp genoeg in de afronding. Voor rust werd het zelfs ook nog 3-0 door een backhand schot waarvan niet duidelijk was of hij wel in de cirkel werd geslagen.

Na rust nam HCC meer risico, er werd achterin 1 op 1 gespeeld en dit leverde enkele grote kansen op. Echter stond het vizier nog steeds niet op scherp en werd in de cirkel onnauwkeurig omgegaan met het balbezit. Veel vechtlust leidde niet tot doelpunten, waardoor er voor het eerst dit seizoen niet gescoord werd door de ploeg uit Maarheeze.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Peel & Maas op het programma. We rekenen op veel support, dus zorg dat je er bij bent. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark de Romrijten in Maarheeze.