22 november komt de sint naar Sterksel

STERKSEL – Hierbij nodigen wij alle inwoners van Sterksel uit om op 22 november aanstaande Sint Nicolaas in ons dorp welkom te heten.
Als je hier klikt, tref je een kleurplaat aan. De Sint zou het leuk vinden als alle Sterkselse kinderen deze mooi inkleuren en  ’s middags meebrengen naar het dorpshuis. Ook op de Talententoren zijn de kleurplaten verkrijgbaar.
Wij verwachten dat de Sint rond 14:00 uur arriveert op de Laathof, ter hoogte van de Koningslinde. Vanaf daar zal hij zich, vergezeld van zijn Pieten en Muziekvereniging  de Heerlijkheid Sterksel, naar Dorpshuis Valentijn begeven.
De Pieten hebben zich héél goed voorbereid om er een paar gezellige uurtjes van te maken! Als afsluiting, ontvangen alle Sterkselse kinderen tot en met groep acht een traktatie.
Schoolbezoek
Op donderdag 3 december bezoeken Sint en zijn Pieten de Talententoren.
Ziekenbezoek
Op donderdag 3 en vrijdag 4 december heeft de Sint ’s middags enkele uren gereserveerd voor ziekenbezoeken in Sterksel. Heb je een kind, ouder, buur of kennis voor een ziekenbezoek of heb je vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat.
Secretariaat Fred te Dorsthorst, Kanhoeve 10, 6029 SC Sterksel. Telefoon (040) 226 27 98
sintnicolaas.sterksel@gmail.com / Sint Nicolaas comité Sterksel