Verrassende concerten popkoor Lanara Heeze

HEEZE – Op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 november a.s. geeft Popkoor Lanara uit Heeze een spetterend concert in Dorpshuis ’t Perron met als thema “Reflections”. 
Ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan presenteert Popkoor Lanara “Reflections”. Twee verrassende concerten waarin we het publiek even meenemen terug in de tijd en vandaaruit weer naar het nu. Met daarin ruimte voor bespiegeling, herinnering, bezinning, overdenking en mijmering. Kortom: reflecties.
Alle nummers worden begeleid door het eigen, enthousiaste combo van Lanara, bestaande uit piano, drums, slag- en basgitaar. Dit combo vormt hiermee de basis voor een swingend geheel. De muzikale leiding is in handen van dirigent Philip van Vlerken uit Mierlo.
Gastoptredens
Lanara deelt het podium met een drietal gasten, die ze heeft uitgenodigd om tijdens de  concerten een gastoptreden te verzorgen.
Op zaterdagavond en zondagmiddag brengt het Demoteam van Dansschool The Boogie Academy een spetterende en swingende dansshow. Dit enthousiaste team bestaat uit cursisten van The Boogie Academy uit Geldrop en Veldhoven, die voor hun plezier graag dansen op allerlei verschillende soorten evenementen. Hun uitstraling, onderlinge sfeer en de wijze waarop zij hun passie voor de “fifties” uitstralen maakt dat ze vaak gevraagd worden op allerlei evenementen.
Boswachter, tekstschrijver, dichter en zanger Mari de Bijl uit Heeze zingt op zaterdagavond authentieke Brabantse liedjes, serieus maar ook totale onzin. Tussen de liedjes door draagt Mari een aantal korte gedichtjes voor, gestoeld op woordspelingen en bijna allemaal van eigen hand. Alles is in Brabants dialect, al verstaat hij wel gewoon Nederlands!
Op zondagmiddag brengt Mannenzanggroep Plezant, eveneens uit Heeze, een sfeervol muzikaal optreden. Ze zingen vierstemmig en hun repertoire bestaat uit “barbershop” liedjes, Nederlandstalige meezingers en spirituals.
Deze acht plezante mannen hebben een mooi optreden neergezet tijdens de Brabantsedag vorig jaar. En dat gaan ze zondagmiddag zeker en vast ook voor onze gasten doen!
Ook de Djembé groep Lanara is weer aanwezig op zaterdagavond en zondagmiddag om ritmisch tromgeroffel te laten horen. 6 leden van Lanara, 6 djembés, 1 conga, 1 tumba, een fluit en een setje claves zorgen voor een optreden waar de dynamiek en energie van afspat. We laten ons graag verrassen door de beat van deze Afrikaanse trommels.Voor het concert “Reflections” van Lanara heeft Frank twee schitterende nummers geschreven waar dynamiek, ritme en energie van afspat. Mis dit niet en laat je op zaterdagavond 14 en op zondagmiddag 15 november verrassen door de beat van deze Afrikaanse trommels
Kortom: het belooft een verrassende middag/avond te worden die je niet mag missen!
Waar en wanneer
“Reflections” wordt gepresenteerd op zaterdagavond 14 november om 20.00 uur en op zondagmiddag 15 november om 14.30 uur in Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze.
Toegang
De toegangsprijs is € 5,– per persoon.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf  16 oktober bij Dorpshuis ’t Perron en een half uur vóór aanvang van de concerten in ’t Perron.