HSL.net Heeze wil ambassadeurs belonen met gratis abonnementen

HEEZE – HSLnet in Heeze is op zoek naar leden die met hun buren, vrienden, familieleden, kennissen, collega’s in gesprek gaan over HSLnet. Kun je hen overtuigen van de meerwaarde van de de  coöperatie en de kwaliteit van het netwerk en zorg je dat ze ook lid worden van HSLnet. Dan krijg je een beloning.
Voor elk nieuw lid dat je inbrengt, krijg je zelf een maand gratis je abonnement. Dus stel dat je twaalf buren, vrienden, familieleden, kennissen en/of collega’s lid kunt maken van HSLnet, dan kijk je zelf een jaar lang gratis naar haarscherpe televisie en gebruik je gratis supersnel internet.
Heb je interesse om als ambassadeur je bijdrage te leveren en je HSLnet abonnement terug te verdienen? Kom dan op maandagavond 23 november om 19.30 uur naar het HSLnet informatiecentrum in Heeze (Jan Deckersstraat 29). Tijdens de informatieavond wil HSLnet graag een toelichting geven op deze ambassadeursactie en ook alle vragen beantwoorden. Na afloop krijg je een vraag- en antwoordlijst mee naar huis, die je ook tijdens de gesprekken met je buren, vrienden, familieleden, kennissen en/of collega’s kunt gebruiken. Kom 23 november om 19.30 uur luisteren!
Foto: HSL