Zilveren speld van verdiensten voor leden van het Sint Jorisgilde Heeze

Tijdens de najaarsvergadering, d.d. 16-11-2015, van de BOND VAN SCHUTTERSGILDEN KRING KEMPENLAND werd aan Jan van Lierop en Rens Guitjens de zilveren speld van verdiensten uitgereikt. Kringvoorzitter Felix Crooijmans sprak daarbij de onderstaande tekst uit:
Op verzoek van de schietcommissie wil ik twee gildebroeders naar voren roepen, Jan van Lierop en Rens Guitjens, beide van het Sint Jorisgilde Heeze.
Jullie hebben op een geweldige manier en met grote inzet gedurende vele, vele jaren een bijdrage geleverd aan het schietgebeuren in onze kring. Jullie waren altijd aanwezig, niet alleen bij vergaderingen maar vooral ook bij allerlei schietevenementen.
Jan al sinds 1979, dat is 36 jaar, wat waren we toen nog jong, Jan!
En Rens vanaf 1985, en dat is precies 30 jaar. Ondanks jouw fysieke beperkingen was je er toch altijd bij.
Het is belangrijk dat alle technische commissies goed bemand zijn en blijven. De schietcommissie is een goed voorbeeld: aan mensen geen gebrek. En er is daar weinig verloop en dat komt natuurlijk doordat de schutters lang lid blijven van die commissie.

Daarom hebben we met veel plezier en grote dankbaarheid aan het verzoek van de commissie voldaan en ik mag namens het bestuur van Kempenland jullie allebei de zilveren speld van verdiensten opspelden. Proficiat. 
20151116_220801[2]