A.T.B. toertocht Rondje Cranendonck

BUDEL – Op zondag 6 december organiseert TWC de Zwoegers wederom haar alom bekende “Rondje Cranendonck”; een ATB-toertocht door de prachtige bosrijke natuur van de 6 kerkdorpen die tezamen de gemeente Cranendonck vormen.

Ook dit jaar is de tocht weer aangepast door de verder toegenomen regelzucht en vergunningendruk. De tocht is zeer duidelijk met pijlen en houtkrullen uitgezet en vele single tracks zijn nog netjes voor u aangeveegd.  Meer dan 40 getrainde verkeersregelaars beveiligen de oversteekplaatsen en andere gevaarlijke punten. Ook de gezellige rustpost is weer ingericht waar u even tot rust kunt komen en nieuwe energie kunt opdoen in de vorm van warme soep, banaan, koek, energie-drank. De finish is wederom bij de sporthal de Zuiderpoort, Budel waar een afspuitplek is ingericht en waar ook douches aanwezig zijn.

Inschrijven en vertrek vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur bij Sporthal de Zuiderpoort, Sportlaan 7 te Budel.  Hier is volop parkeergelegenheid aanwezig. Geroutineerde fietsers maar ook ongetrainde recreanten kunnen kiezen uit drie afstanden: 30km, of 40km en voor de bikkels zelfs 50 km.

Meer info : www.dezwoegers.nl.