vv Maarheeze Behaalt Slechts 1 Punt In Linne

vv MaarheezeVoor beide ploegen stond deze middag veel op het spel. Met tien punten bezetten de teams plaatsen 12 en 13 in de 4e klasse D.

Op het kunstgras van Linne werd duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Na een sterk begin van Linne, kreeg Maarheeze ook haar kansen op het openingsdoelpunt. Was Maarheezer doelman Raoul Verhees voor Linne de grote sta-in-de-weg. Bij Maarheeze voorkwam de deklat na een prima schot van Ralf van Beek een doelpunt.

Na een ruststand van 0-0 bleven in de 2e helft grote kansen uit. Tot in de 66e minuut. Nadat Maarheeze een scrimmage in de eigen zestien overleefde, werd er in de opbouw aanvaller Kai Mevissen over het hoofd gezien. Vanaf zestien meter kon de spits van Linne de bal ongehinderd in het doelschieten: 1-0.

Vanaf dat moment ging Maarheeze nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Pas in 80e minuut resulteerde dit in een doelkans. Een hoekschop van Ralf van Beek kwam op het hoofd van Jordy van Zon. In de verre hoek was keeper Dauvillier kansloos: 1-1.

Vervolgens ging Maarheeze op zoek naar de winnende treffer. Onder aanvoering van Rob van Wetten bleef de druk op het doel van Linne. Kansen waren er, echter na 90 minuten stond nog altijd de 1-1 op het bord.

Met dit gelijke spel, in een door scheidsrechter Fransen goed geleide wedstrijd, is het Maarheeze niet gelukt het gewenst verschil te maken. Komende zondag 20 december staat de inhaalwedstrijd tegen GKC op het programma.