Het 50e Ondernemerscafé!

BUDEL – Op vrijdag 18 december is het weer tijd voor een gezellig Ondernemerscafé. Nadat op 20 november het dak eraf ging met Kelly Pfaff, houden we het voor het 50e (!) Ondernemerscafé wat rustiger. Graag blikken we met je terug op het afgelopen jaar en heffen het glas om het nieuwe jaar alvast voorzichtig welkom te heten 

2015 gaat…

Vooruitblikken en terugkijken horen immers bij elkaar. En wat hebben we een mooi ‘Vriendenjaar’ achter de rug! Er zijn meer dan 200 Vrienden, die het Schepenhuis en haar gebruikers een warm hart toedragen. En dat vinden wij heel tof! Samen met jullie hebben we vele Ondernemerscafés vorm gegeven, waarbij inspirerende sprekers voorbij kwamen. We hebben dit jaar de succesvolle pitch geïntroduceerd, korte presentaties waarbij leden van de vereniging hun bedrijf in het licht kunnen zetten. We kijken ook terug op een zonnige en geslaagde Vriendendag en niet te vergeten een inspirerende lezing van Esther Crombag begin dit jaar.

… En 2016 komt eraan

Wat hebben we plannen voor 2016, het eerste jubileumjaar van de Vrienden van het Schepenhuis! De eerste activiteit staat op 23 januari al gepland: de dinnershow ‘A Night to remember’, een culinaire avond vol heerlijke gerechten met een wervelende, avondvullende show.

Aanmelden kan via de website 

Het Ondernemerscafé is bedoeld voor alle Vrienden van het Schepenhuis, hun partners en eventuele introducés. Meer weten? Zie www.vrienden.schepenhuis.com.