Snerttoernooi en après-skiparty bij hockeyclub Cranendonck

MAARHEEZE – Voor iedereen die zin heeft in een leuk toernooi, lekker erwtensoep, glühwein en een gezellige feestavond, organiseert hockeyclub Cranendonck op zaterdag 27 februari 2016 het Snerttoernooi.

Toernooi
Zaterdag 27 februari word je vanaf 15.00 uur verwacht voor de start van het toernooi. Tijdens het toernooi zijn
er verschillende prijzen te verdienen. Zo is er bijvoorbeeld een prijs is voor het team dat het origineelst verkleed is in het thema.

Rond 20.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld
en gaan we verder met de après-ski-party. Vrienden, familie en andere après-skiërs zijn uiteraard ook welkom!

Voor wie?

Het snerttoernooi is bedoeld voor:

  • seniorenteams
  • (voormalig) trimhockeyers
  • avondcompetitie-spelers
  • A-junioren

Waar
Het toernooi wordt gespeeld op de velden van hockeyclub Cranendonck op sportpark “De Romrijten” in Maarheeze. Er wordt gespeeld met teams van acht spelers (uiteraard mag een team extra spelers hebben).

Kosten
De kosten voor het toernooi bedragen € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je een leuk toernooi, snert en een broodje én maak je kans op leuke prijzen.

Aanmelden

Om zeker te zijn van deelname, meld je je aan door een mail te sturen naar: hcc_activiteitencommissie@hotmail.com. Vermeld in de mail: de naam van je team, het aantal personen, de namen van de spelers en een telefoonnummer en mailadres waarop je bereikbaar bent. Je ontvangt een bevestiging. Het inschrijfgeld betaal je bij aankomst op de 27e februari. Schrijf zo snel mogelijk in want VOL = VOL.