Eigen telefoongids voor Sterksel

STERKSEL – Elk Sterksels gezin krijgt een gratis telefoongids van Sterksel. Deze wordt aangeboden door de Werkgroep Wonen, Welzijn en Zorg van de Dorpsraad in Sterksel. Dat meldt Sterksel.nu
In oktober 2004 is door de parochie een telefoongids voor Sterksel uitgebracht die – ook in deze digitale tijd – nog steeds op veel plaatsen in Sterksel wordt gebruikt. Natuurlijk met her en der wat notities aangevuld en met 06 nummers. Die stonden er nog niet in.
Er bleek veel belangstelling te zijn voor een nieuwe gids en niet alleen van de senioren.
De WWZ-werkgroepleden, onder leiding van Wies de Haan, verzamelden de telefoonnummers en vroegen toestemming om deze te gebruiken in de nieuwe gids. Wim Stolp deed de rest: het boekje samenstellen, voorzien van diverse teksten, rondbrengen, enz. Het is – naar schatting van de redactie – met honderd uur werk niet bekeken. Wat zouden we toch met Sterksel aan moeten zonder Wim Stolp?
In het boekje een inleiding over zorg en welzijn op maat, iets over het Virtueel Plein en de Dorpsraad en telefoonnummers van particulieren, bedrijven en instellingen en van de verenigingen. Op de achterkant: belangrijke telefoonnummers: 112, huisartsenpost, sociaal team van de gemeente, apotheek, enz.
Extra gidsen zijn voor € 2,00 per stuk te koop bij Attent Supermarkt. De opbrengst komt ten goede aan het werk van de Werkgroep Wonen, Welzijn en Zorg.