De Noord-Limburgse Vakantiebeurs

HAMONT-ACHEL – Tijdens deze editie van de vakantiebeurs zal je kunnen vaststellen dat buiten de vaste waarden onder de standhouders welke ook dit jaar weer acte de présence geven er verschillende nieuwe exposanten hun opwachting maken. De Eifel, de Moezel, de Belgische Ardennen en het Zwarte woud zijn er weer vertegenwoordigd door hotels, B&B ’s, campings en vakantiehuizen.

Zoek je het iets verder weg of eens iets speciaals buiten het gewone gamma? Ook dit jaar is deze charmante regionale vakantiebeurs the place to be. Zo kun je je laten informeren over reizen naar Bali, reizen in Zuid-Afrika en zelfs over een verblijf voor hondenliefhebbers waar de honden het voor het zeggen hebben. Zelfs vrouwen welke alleen onder vrouwen willen reizen vinden hier hun gading. Verder komen alle windstreken van Europa aan bod. Je zal er zeker informatie vinden over fiets- en wandelvakanties en dit zowel in binnen- als in buitenland. Kampeerders kunnen er ook hun volgende vakantieplek uitzoeken en dit zelfs in Hongarije, Spanje, Griekenland, Italië, Portugal Frankrijk en Duitsland, enz… . Voor B&B ’s en hotels geldt eigenlijk hetzelfde. Er is er zelfs eentje uit Bulgarije. Bij enkele camperverdelers kan je info vergaren om een motorhome te huren of te kopen. Er zullen zich ook toeristische regio’s uit verschillende landen of streken voorstellen waar je zeker info vindt over fietsen of wandelen. Je voordeel doen over de grens kan natuurlijk ook. Er staan een aantal reisbureaus uit België en Nederland voor je klaar. Iedere bezoeker maakt daarbij nog gratis kans op het winnen van leuke prijzen zoals weekends, verblijfsbonnen en pakketten streekproducten. Omdat deze beurs een organisatie is van de plaatselijke afdeling, Pasar Hamont-Achel stellen zij er ook hun jaarprogramma voor.

Op zondag 17 januari 2016 van 10.00 uur tot 17.30 uur gaat de vakantiebeurs door in zaal De Posthoorn, Groenstraat 6 te Hamont-Achel. De inkom bedraagt € 2.50 en voor Pasarleden € 2. Neem alvast een kijkje op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be en maak voor de beurs reeds kennis met de standhouders. Tip! Net voor of op de middag is het minder druk.

 

Foto: Vakantiebeurs Hamont-Achel