Ontmoet de mensen achter HSLnet

HEEZE-LEENDE – HSLnet nodigt alle inwoners uit Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel uit voor de HSLnet Nieuwjaarsborrel. Op zaterdag 9 januari 2016.Tijdens de nieuwjaarsborrel kan iedereen onder het genot van een hapje en een drankje ”de mensen achter HSLnet” ontmoeten. De directie, Raad van Beheer, Ledenraad en ambassadeurs van HSLnet en ook de providers PLINQ en TriNed zullen aanwezig zijn om te proosten op 2016!
HSLnet blikt graag samen met de inwoners terug op het afgelopen jaar en praat graag met hen over de mogelijkheden voor 2016!
Ervaar HSLnet, iedereen is welkom!
Bestaande leden zijn van harte welkom en ook potentiële nieuwe leden natuurlijk. In het kader van de ambassadeursactie nodigt HSLnet haar bestaande leden dan ook uit om vooral buren, familie en vrienden die nog geen lid van HSLnet zijn, mee te brengen naar de gezellige nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een drankje kunnen bestaande leden, de potentiële nieuwe leden laten ervaren waarom zij voor HSLnet hebben gekozen! Tijdens de nieuwjaarsborrel demonstreren PLINQ en TriNed ook de haarscherpe TV beelden en de mogelijkheden die een decoder van het merk Humax biedt om uw oude analoge TV om te zetten naar een digitale TV.
Ambassadeursactie en powerbank
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst krijgen bestaande leden en nieuwe leden een gratis powerbank (externe batterij voor smartphone of tablet) cadeau. Bestaande HSLnetleden die iemand anders kunnen overtuigen om ook lid te worden van HSLnet, krijgen voor elk nieuw lid een maand gratis hun basisabonnement. Uiteraard krijgen ook de nieuwe HSLnet leden als welkomstgeschenk één maand gratis het basisabonnement van € 52,50 en een gratis powerbank cadeau. Uiteraard zorgt HSLnet voor een probleemloze overstap. Kijk voor de leuke ambassadeursactie op www.hslnet.nl en verdien je eigen abonnement terug!
Live optreden door Trio Mari de Bijl
De HSLnet nieuwjaarsborrel is ook een mooi moment om Trio Mari de Bijl te zien optreden. Zij zullen de middag muzikaal ondersteunen door het zingen van leuke Brabantse liedjes en voordragen van korte gedichtjes en oneliners.
Kom naar de HSLnet nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 9 januari in het HSLnet informatiecentrum aan de Jan Deckerstraat 29 in Heeze van 15.00 tot 18.00 uur.
 
Foto: HSLNet