ATB Tocht Toerclub Waalre

WAALRE – Op zondag 17 januari 2016 organiseert Toerclub Aalst-Waalre weer haar jaarlijkse uitdagende veldtoertocht onder auspiciën van de NTFU. Start en finish zijn bij  “Café Moonen”, Den Hof 29 in Aalst-Waalre.

Inschrijven kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Men kan kiezen tussen diverse uitgepijlde afstanden 25, 35 en voor de cracks een pittige 45 km route. De route voert over  de mooiste en uitdagende stukken bos en heide in de omgeving van Waalre, Leende, Heeze en Valkenswaard. Vanwege het mooie herfst- en winterweer ligt het parcours op moment van dit schrijven er perfect bij.

In het Leenderbos is er verzorging met gratis soep, sportdrank, thee en diverse versnaperingen. Fijn Fietsen Maartie Antonis zal  op de verzorgingsplaats daar waar nodig technische assistentie verlenen. Ook kan men hier tevens de nieuwste ontwikkelingen op ATB gebied bewonderen. Dragen van valhelm is verplicht. Bij de start is er een gratis bewaakte fietsenstalling en op de route zijn er begeleiders aanwezig voor oversteekplaatsen. Voor calamiteiten is EHBO aanwezig op het parcours. . Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- Leden NFTU, VWB en KNWU krijgen € 1 korting en voor jeugd tot 16 jaar is de inschrijving gratis.

Bij aanmelding ontvangen de deelnemers een armbandje als bewijs van deelname met daarop het telefoonnummer zodat bij eventuele calamiteiten hulp geboden kan worden door de organiserende vereniging. Bij terugkomst is er gelegenheid om de fietsen af te spuiten of om in Café Moonen de tocht nog even gezellig  te evalueren. Wilt u meer informatie over deze tocht kijk dan op onze website:  www.dse.nl/tcaw

 

Foto: Shutterstock