Ledûb Volleybal Nieuwjaarstoernooi 2016

BUDEL – Op zaterdag 2 januari 2016 vond in sporthal Zuiderpoort het traditionele Ledûb Volleybal Nieuwjaarstoernooi plaats voor recreatieve teams.

Er hadden zich 16 teams ingeschreven om de oliebollen en glazen champagne op een sportieve manier in energie en goede voornemens om te zetten.

Vanaf 9 uur gingen de wedstrijden van start.

In 1 poule van 6 teams en 2 poules van 5 teams werd er gestreden om de hoogste eer. Er werden spannende maar ook heel gezellige wedstrijden gespeeld, waarbij plezier de boventoon voerde. Om ca. 5 uur klonk het eindsignaal van de laatste wedstrijden. De eindstanden werden opgemaakt en de prijzen konden door Ledûb Volleybal voorzitter Vincent Elschot worden uitgereikt. De 3e prijs was een vlaai, de 2e prijs een luxe vlaai en voor de 1e plaats was er een taart beschikbaar.

In poule A ging de eerste prijs naar Club Vedet. Zij werden tevens winnaar van de wisselbeker, aangeboden door ZuiderpoortCafé. In poule B was de eerste plaats voor Cambrinus 99 en in poule C werd Unne haffel en iene eerste.

Het 14e Ledûb Volleybal Nieuwjaarstoernooi wordt gehouden op zaterdag 7 januari 2017.

Teams die niet kunnen wachten en zeker willen zijn van een inschrijving voor het Nieuwjaarstoernooi 2017, kunnen zich nu al aanmelden bij Adrie van Moorsel,

e-mail: a.van.moorsel@hetnet.nl

 

Eindstanden

Poule A Poule B Poule C
1 Club Vedet 1 Cambrinus 99 1 Unne haffel en Iene
2 Knommetje Bokvok 2 Local Heroes 2 Los Galacticos
3 Klus-X Extra 3 Heren recreanten 50+ 3 CV De Neuspeuters
4 Oan de kant 4 De tegenpartij 4 De Buulder Buk
5 Heren 5 Antiek 5 IVC Oss Juf 5 Bootcamp Budel
6 VC Amarelinha

Foto: Ledub